Näyttämötaide

KIVIJÄRVEN KESÄÄN KUULUU KESÄTEATTERI. MEILLÄ ON TARJOTA JOPA KAHTA, KOLMEAKIN ERI NÄYTELMÄÄ. KUN KESÄTEATTERIKÄRPÄNEN PURAISEE, ÄLÄ UNOHDA OMAN KUNNAN NÄYTELMIÄ!

NÄYTELMÄTOIMINTAA HEITJÄRVELLÄ

Kivijärven näytelmätoiminta on kasautunut Heitjärven kyläyhdistyksen harteille. Yhdistys tuottaa kesäteatteria, jos aikaa, tarmoa ja näyttelijöitä riittää. Paikkana Heitjärvellä sijaitseva Putkinotkon järvelle päin laskeva pihan rinne on ollut oivallinen paikka esityksille, vaikka katettua katsomoa ei olekaan. Yleensä jokaiselle näyttelijälle on löytynyt sopiva rooli - vai rooliin sopiva näyttelijä? Mukana on harrastelijoita myös muilta Kivijärven kyliltä.

Sketsejä ja pienoisnäytelmiä kylällä on tuotettu aiemminkin, mutta varsinainen näytelmätoiminta laajemmassa mittakaavassa alkoi vuonna 2002 Konsultti-näytelmällä. Ohjelmistossa on ollut myös mm. Naisten kylä eli konsultti Jäynämaan myöhemmät vaiheet, Vain muutaman huijarin tähden, Amali ja aikamiespojat, Yksinäisten sydänten kerho, Kulkukauppiaita ja kuohareita, Mooses ja mahvian miehet ja Pontikkabisnes.

KIVIJÄRVEN KESÄTEATTERI

Ammattimaisia teatteriesityksiä on saatu puolestaan nähdä Hannunkiven lomakylässä jo useana kesänä. Esitykset on tarkoitettu kaikille, niin Hannunkiven loma-asukkaille kuin kuntalaisillekin.

 

Log in